Syksy tekee tuloaan ja kesä meni vilahtaen ohitse! En paljoa ennättänyt töiltä, talon rakennuspuuhilta ja koiraharrastuksilta blogia päivittämäänkään. Taloprojektimme alkaa olla hyvällä mallilla alun hankaluuksista huolimatta :) Koirat ovat käyneet jo useampaan otteeseen tutustumaan uuden kotinsa ympäristöön ja olemme löytäneet ihanat lenkkeilymaastotkin.

Tara, Misty ja Siiri kokeilevat neuleita. Nelli ei halunnut kuvaan.


Achina's Famous
Siiri täytti 2-vuotta elokuun alussa. Kävimme muutamassa näyttelyssä kesän aikana kivoin tuloksin. Agilityä olemme harrastaneet alkeiskoulutuksen jälkeenkin kimppatreenien merkeissä. Ehkäpä meidät nähdään vielä möllikisoissakin. Tänä viikonloppuna menemme päivän kestävälle agilitykurssille, jonne tulee vieraileva kouluttaja, toivottavasti saadaan paljon lisää uusia vinkkejä. Näyttelyitäkin on loppuvuodeksi suunnitteilla.

Glamoureton Cashmere Mist
Voi Mistyä minkä teit.. Meillä jäi kesän näyttelyt vähäisiksi Mistyn yhä jatkuvan pöytäkammon vuoksi. Muutoin siis esiintyy edukseen, mutta pöydällä pakittaa eikä anna koskea.  'Harjoittelu tekee mestarin' vai miten se nyt oli ;) Onneksi nyt alkoivat syksyn näyttelyharjoitukset niin voimme treenata mukavalla porukalla askel kerrallaan. Jospa meitä kehissä näkisi viimeistään ensi kesänä :) Misty mussukka täytti 1-vuotta elokuun loppupuolella, aikuistumista saadaankin odottaa vielä tovi :D

New Limit's Natalie
Tara on viiden vuoden kypsässä iässä keksinyt yhdessä tekemisen ihanuuden. Ihan turhaa sanotaan ettei 'vanha' koira enää oppisi uusia temppuja.

Natashja
Nelli on virkeä ja innokas. En malttanut olla sitä ilmoittamatta vielä muutamiin näyttelyihin tämän vuoden puolella. Hieronta-ajan sille voisi vielä varata ennen kehiä.

Kasvatit
New Limit's Nerissa 'Sani' ja Tarja, sekä New Limit's Priscilla 'Moona' ja Milja ovat tehneet hienoja tuloksia agilityradoilla, ONNEA molemmille!