Näiden viimeaikaisten pakkasten perusteella ei kyllä uskoisi, että kevättä kohden mennään. Päivä on siitä huolimatta pidennyt ja valoisaa aikaa riittää pidemmälle iltaan. Tänään päästiin pitkästä aikaa koirien kanssa metsälenkille pelkät takit päällä! Voi sitä riemun määrää, kun ei tarvinut laittaa inhottavia pipoja eikä ällöttäviä tossuja. Muuten ollaan paljolti vietetty aikaa takan lämmöstä nauttien. Tulevalle kesälle en ole suunnitellut kuin ihan muutaman näyttelyn. Sitten, kun Nelli pääsee veteraaniluokkaan ilmoittelen useampaan.

Glamoureton Cashmere Mist
Misty kasvaa kohisten. Kokoa löytyy tällä hetkellä 30-31cm ja painoa 5kg. Yläkulmurit kävimme eläinlääkärillä poistattamassa, mutta alakulmurit lähtivät onneksi itsestään. Misty on luonteeltaan aikamoinen pusumaakari. Se ei ymmärrä etteivät kaikki välttämättä pidä siitä, että koira tunkee kielensä nenänreikään, suuhun, korvaan tai nuolee kainalot..

Olimme tänään Mistyn kanssa ensimmäistä kertaa näyttelytreeneissä. Misty oli todella rohkea ja malttoi keskittyä, sekä kuunnella mitä siltä odotetaan. Olen siis yhä sitä mieltä, että se on lupaava harrastuskoira ;) Pöydällä olo saatiin menemään parin harjoittelukerran jälkeen ihan mukavasti, hampaiden näyttämistä täytyy tosin vielä harjoitella. Kävely oli vielä aikamoista pomppimista, mutta minkäs kääkkä sille voi jos käy kengurubensalla :D Paikallaan seisominen sujui kyllä hyvin. Tavattiin muutamia rotukavereitakin, erityisen kiva oli urospuolinen Tito kääkkä. Mistyn kehädebyytti tulee näillä näkymin olemaan Pietarsaaressa 18.6.

Natashja
Nelli on ollut todella virkeä ja oikein haluaa lenkeille mukaan. Hieronnasta oli siis hyötyä :) Kuulin Nellin kasvattajalta surullisen uutisen. Nellin emä Alli oli nukkunut pois, syynä keuhkokasvain ja veritulppa :(  Osanottomme Allin perheelle.

Kasvatit
Kaikki kasvattini ovat nyt silmä- ja polvitarkastettuja! Suuret kiitokset kasvatin omistajille!