Niin siinä kävi, että lumi ja pakkaset tekevät taas tuloaan. Useampanakin päivänä on ollut oikea 'koiranilma' ja kääpiöpinserit viihtyisivät mielummin sisällä peittojen alla, kun lenkillä tuulessa ja tuiverruksessa. Muutamissa tapahtumissa olemme kuitenkin käyneet. Kaustisen koirapäivillä toimin yhtenä ohjaajana ja mukanani kääpiöpinsereitä edustamassa olivat Nelli ja Siiri. Kävimme läpi erilaisia harrastusmuotoja. Nelli osallistui toko- ja näyttely osioihin. Siiri oli mukana vain näyttely osiossa (toko liikkeitä en ole sen kanssa ehtinyt vielä tarpeeksi hiomaan). Otimme molempien kanssa vielä lopuksi jälkeä, jossa Siiri näyttikin piilevät vainukoiran kykynsä.

Achina's Famous
Osallistuimme Siirin kanssa mätsäriin muutama viikko sitten. Siiri esiintyi hienosti ja sai punaisen nauhan. Siiri sai erityisesti lapsilta huomiota, sekä silityksiä. Silitykset otettiin hyvin vastaan ja yhden tytön lelukoira oli Siirin mielestä kovin kiinnostava :D Mukavia uusia koiratuttavuuksiakin löytyi. Meidän tämän vuoden viimeinen näyttely on seinäjoella. Ensi vuoden puolella meidät voi bongata kajaanista. Muut näyttelyt ovat vielä harkinnan alla.

Ensi kesänä olisi tarkoitus tarkastaa Siiriltä silmät, polvet ja sydän, sekä käydä muutamissa näyttelyissä. MH-kuvaus tai luonnetesti kiinnostaisi erityisesti Siirin kohdalla, jotta saisin ulkopuolisen arvion sen luonteesta. Siiri kun on ollut pennusta saakka selkeästi pehmeämpi luonteeltaan mitä muut koiramme. Pikkupentuajoista ollaan onneksi päästy paljon eteenpäin ja töitä ollaan tehty koulutuksen eteen. Katsotaan loput ajan kanssa :)

Siiri kaunotar 1v2kk

Glamoureton Cashmere Mist
Ensi viikonloppuna meille kotiutuu uusi tulokas siksi aikaa, että löydän sille sopivan sijoituskodin. Tokkopa tuo reipasluonteinen ja ulkomuodoltaan lupaava pentu täällä kauaa ehtii 'vanheta', kun sen joku ottaa :) Toivottavasti uusi koti löytyisi sopivan läheltä, jotta pääsisin seuraamaan sen kasvua ja kehitystä. Mistystä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla: [email protected]

Misty 7-viikkoa