Glamoureton Cashmere Mist
Aloitetaan nyt vaikka sillä, että Mistyhän on edelleen meillä kotona :) Lauma tulee toimeen mahdottoman hyvin! Misty on jo iso tyttö (ehkä koonsa puolesta vähän turhankin) täyttää pian 5kk. Hampaita on alkanut vaihtumaan, sisäsiisteys on paremmalla alulla ja koulutus etenee hyvin. Misty hieman tuhosi tavaraa yksin jäädessään, mutta sekin on onneksi jo vähenemään päin. Pientä 'mörköikää' on nyt ensimmäisen kerran havaittavissa, joka ilmenee lenkillä joillekkin vieraille ihmisille haukkumisena. Mutta muuten Misty on edelleen hyvin reipas. Naksutinkoulutuksella haukkuminenkin on kuitenkin jäänyt vähäiseksi. Katsotaan josko keväämmällä päästäisiin pentutokoon ja vaikka näyttelykoulutukseenkin..



Natashja
Nelli on oksennellut pari kertaa ruokansa ja on ollut hieman haluton liikkumaan lenkillä. Olen antanut sille Rimadyl särkylääkettä kuuriluontoisesti, kun oletin ensin sen johtuvan kipeästä niskasta. Mutta kun siitä ei suuremmin ollut liikkumishaluttomuuteen apua päättelin, että Nellin lihakset ovat jumissa. Varasin Nellille ajan koirahierojalle Kokkolaan. Hieronnan aikana Nellistä heti näki kuinka se selvästi rentoutui ja nautti! Se laittoi maate, heilutti välillä häntäänsä, sekä pusutteli hierojaa. Hieronnan jälkeen se hyppi, juoksi ja oli aivan onnessaan. Oli todella liikuttavaa huomata, kuinka nopeasti hieronta vaikutti koiran koko olemukseen. Hyvin positiivinen kokemus siis! Ostin Nellille lisäksi Glucosamin valmistetta, joka pitäisi vahvistaa niveliä. Nelliä hierotaan jatkossa tietyn ajan välein ja käytän sitä aluksi vain remmilenkeillä, jottei se juokse itseään kipeäksi.

New Limit's Natalie
Taraa hierottiin täällä kotona, mutta totesimme ettei sillä pahemmin ole jumeja :) Eikä sillä ole sille niinkään tarvetta.

Achina's Famous
Siiriltä tarkastettiin silmät, polvet ja sydän terveiksi! Kajaanissa piipahdettiin tuloksella JUN ERI 2 + SA :) Arvostelu on mukavaa luettavaa: "Erinomainen tyyppi, oikeat mittasuhteet. Ihanailmeinen pää. Hyvin kehittynyt tilava runko. Erinomainen eturinta. Olkavarsi saisi olla pidempi. Hyvä perä ja häntä. Liikkuu varsin mukavasti, joskin hivenen eturaajojaan nostellen." Arvostelulomakkeeseen oltiin myös ruksittu rodunomainen lähestyttäessä. Pöydällä poseeraaminen ei mennyt ihan niin nappiin kun yleensä, mutta muuten esiintyminen sujui hyvin kylmässä, vetoisessa ja meluisassa hallissa.