Achina's Famous
Siirin kanssa olemme edenneet agilityssä kivasti! Minulla on vielä hieman ohjauskuvioissa opettelemista, mutta Siiri menee tuhatta ja sataa radalla ja selvästi nauttii siitä mitä tekee! Kaikki esteet pituusestettä lukuunottamatta on käyty läpi. Kurssia ei olekaan jäljellä kuin yksi kerta, jonka jälkeen pitäisi olla agilityn alkeet plakkarissa. Viimeksi otimme jo ihan kunnon rataa kisameiningillä. Ensimmäinen ratasuoritus meni hyvin, yhden hypyn hyppyytin väärältä puolelta ja kerran Siiri jäi haahuilemaan putkeen. Toisella radalla iski sitten tenkkapoo ja keskeytin, kun Siiri jäi vain haistelemaan ja lopulta karkasi haukkumaan yleisölle :D Pietarsaaren näyttely oli 18.6. Sieltä tuliaisina NUO ERI2, SA jäi tällä kertaa uupumaan, koska Siiri oli tuomarin mielestä hieman tuhdissa kunnossa. No lihaksia sille ainakin on tullut treenien myötä..

Glamoureton Cashmere Mist
Mistyllä on ollut ongelmia pöytäkäytöksessä. Se kun ei anna kovin mielellään katsoa hampaita. Pietarsaaressa meillä oli onneksi mukava tuomari Jari Laakso, joka antoi Mistylle aikaa pöydällä ja sai katsottua sen hampaat. Olen itse toiminut tilanteissa väärin ja toivottavasti tuomarin antamien neuvojen avulla päästään tuosta ongelmasta. Mistyn tulos JUN EH johon olen erittäin tyytyväinen. Esiintyminen meni muutoin hyvin.

"9kk. Purenta ok. Riittävän lyhyt juniori jolla on hyvä raajaluusto. Erinomaiset takakulmaukset, riittävät etukulmaukset. Lupaava eturinta. Kaula voisi olla pidempi. Turhan turpea pää. Liikaa kaulanahkaa. Nuoren koiran liikkeet. Tervepäinen koira joka tarvitsee oikeanlaisen käsittelyn. Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä."