Glamoureton Cashmere Mist
Misty on asunut meillä reilun kuukauden. Yhteydenotoista huolimatta en siis ole sille vielä sitä sopivaa sijoituskotia löytänyt. Mutta meneehän tuo täälläkin hyvin lauman jatkona :) Todella reipasluonteinen pakkaus. Sitä on helppo kouluttaa ja ulkomuotokin vaikuttaa varsin lupaavalta. Nellillä teettää taas hieman vaikeuksia tottua uuteen pentuun, mutta alku on lähtenyt huomattavasti paremmin käyntiin mitä Siirin kanssa aikanaan. Ehkä se on huomannut, että tuohan ei heti alistukkaan vaan antaa takaisin jos sitä meinaa näykkäistä :D Muu lauma leikittää Mistyä mielellään. Siiristä ja Mistystä onkin kehkeytynyt jo aikamoinen parivaljakko. Mistyn loputon energia täytyy saada purettua johonkin, joten olen aloittanut sen kanssa naksutinkoulutuksen. Tähän mennessä osataan jo käskyt istu, irti ja katso. Maahan käsky on vielä harjoituksen alla. Perjantaina menemme ensimmäisille rokotuksille.

Misty vajaa 12-viikkoa

Natashja
Nelli on hieman oireillut niskaansa nyt alkutalvesta, mutta levolla ja pienillä määrillä särkylääkkeillä olemme selvinneet hyvin. Varuilta olen sitä uudesta pennusta pitänyt osan päivää erillään portin toisella puolella, jottei sen tarvitse sen riekkumista katsella kyllästymiseen asti. Nelli viihtyy myös 'yksinään', kun saa halutessaan mennä sänkyyn nukkumaan. 

Achina's Famous
Päätin, että Siiriltä voitaisiin jo nyt tutkia silmät, polvet ja sydän. Turhaan sitä ensi kesään asti venytän. Hieman kyllä jännittää.. Siiri olisi tarkoitus ilmoittaa kajaanin tamminäyttelyyn.