Kesä lähestyy vääjäämättä ja koirat nauttivat  :) Olemme lenkkeileet metsäpoluilla ja juosseet pelloilla. Nelli ja Tara pääsivät jo kalareissullekkin mukaan ja Nelli pulahti järveen kepin perässä.

Achina's Famous
Kävimme Vaasan näyttelyssä 10.4. Siiri esiintyi rutiinilla NUO ERI2 ja SA:n arvoisesti. Arvostelu oli mukavaa luettavaa. Aloitamme agilityn lauantaina 14.5. Odotan treenejä innolla :)

Glamoureton Cashmere Mist
Mistyllä ei mennyt Vaasan näyttely ihan niin putkeen, tuloksena PEN2 (pöydällä rimpuilun vuoksi ei kp:tä). Kootut selitykset... Mistyllä oli juuri juoksu alkamassa, joka varmasti vaikutti siihen ettei mielellään antanut tuomarin koskea. Mutta tästähän ei ole suunta kuin ylöspäin ja seuraava 'geimi' on pietarsaaressa 18.6. Sitä ennen pöytätreeniä ja pöytätreeniä! :) Mistystä kasvoi iso ja vahva tyttö n. 31cm ja 5,5kg. Toivottavasti tuomarien ei tarvitse kurkata alas varmistaakseen onko se narttu :D Misty on mahdoton tokokoira niinkuin jo pentuna siitä arvelinkin. Se osaa jo vaikka ja mitä!

Natashja
Nelli rakas täytti 7-vuotta! Kyllä aika on kulunut nopeaa. Nelli voi hyvin, eikä kipuile. Juoksee ja leikkii siinä missä muutkin.

New Limit's Natalie
Tara raasu on melko varmasti murtanut häntänsä :/ En kyllä käsitä milloin ja miten. Toivotaan, että ilohäntä paranee pian!

Siiri ja Nelli