Blogiin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle..

Achina's Famous
Huhtikuun jälkeen olemme pyörähtäneet useammankin kerran kehissä. Erityisen tyytyväinen olen Siirin kehätyöskentelyyn Kuopion näyttelyiden osalta, jokaiselta päivältä kun vähintäänkin ERI napsahti! Siirin kanssa oli yllättävän helppo matkustaa, eikä hotellissa yöpyminen tuottanut minkäänlaisia vaikeuksia. Siirillä tuli 1-vuosi täyteen elokuun alussa :) Alla Siirin arvostelut.

Kuopio Su "Oikeanlainen tyyppi & koko, kiva riittävän pitkä elegantti pää, toivoisin pidemmän niskan, voimakkaasti kulmautunut, riittävän syvä rintakehä, oikeanlainen purenta & liikkeet. " JUN ERI

Kuopio La "Kiva feminiininen narttu, erinomainen koko, kiva feminiininen pää, kuono-osa riittävän vahva, hyvä niska & ylälinja, oikeanlaiset kulmaukset, hieman lyhyt olkavarsi, liikkuu riittävällä draivilla, oikeanlainen temperamentti. " JUN ERI 4

Kuopio Pe "12 kuukautta, saksipurenta, neliömäinen kokonaiskuva, lämmin väri x hyvä turkin kunto, erinomainen pää ja ilme, hyvä korvien asento, hyvän pituinen niska, hyvin kulmautunut takaa ja edestä, hyvä runko ikäisekseen, hyvä ylälinja ja hännänasento, vielä hieman löysät etuliikkeet." JUN ERI

Natashja
Nellikin pääsi pitkästä aikaa kehiin ja oli mukava huomata, että sekin vielä nauttii esillä olemisesta. Tuloksina 2 x EH ja 1 x ERI. Muotovalioon tarvittavia sertejä haetaan varmaan viimeistään veteraaniluokasta ;)

New Limit's Natalie
Tara steriloitiin kesällä ja näyttelyt jäivät yhteen kertaan. Tara siirtyykin niistä hommista pikkuhiljaa eläkkeelle ja jatkossa keskitymme muihin aktiviteetteihin.

Tarkoituksena saada uutta jalostusmateriaalia varasin kotimaisen b&t narttupennun, jolle etsin sijoituskotia.

Kasvateillani on ollut hieno kesä:

New Limit's Nikita 'Effi' luonnetestattiin kääpiöpinserille huippu korkein pistein +209, laukausvarma. Osa-alueissa erityisesti hermorakenne +2 tasapainoinen on mielestäni tavoittelemisen arvoinen tällä rodulla.

Näyttelyrintamalla New Limit's Playgirl on pärjännyt upeasti saaden mm. ensimmäisen SERT:insä ollessaan VSP Haukiputaalla, myös ensimmäinen Finnsg kiinnitys irtosi tällä tuloksella. New Limit's Nerissa on osallistunut mölliagilitykisoihin hyvin tuloksin. New Limit's Priscillakin kävi ensimmäisissä möllikisoissaan sijoittuen neljänneksi.

Kasvattejani on tutkittu silmien ja polvien osalta ja mitään hälyyttävää ei onneksi ole ilmaantunut. Sanilla tosin epäiltiin kataraktaa, mutta todettiin kuitenkin viime käynnillä terveeksi. Vuoden kuluttua jos silmät ovat yhä terveet poistuu epäily koiranetistäkin.

Suuret kiitokset kasvatinomistajille aktiivisuudesta!